Waterbed informatie

 • Stappenplan: waterbed opbouwen

  In dit artikel nemen we u in vogelvlucht mee hoe het waterbed wordt opgebouwd. Aan de hand van duidelijke foto’s ziet u welke stappen u moet nemen. Raadpleeg onze handleiding voor de volledige instructies.
  Lees verder »
 • Waterbed demonteren in 5 stappen

  Als u gaat verhuizen of als uw watermatras moet worden vervangen, moet uw waterbed worden gedemonteerd. In dit artikel vertellen we u alles wat u moet weten om uw waterbed op de juiste manier te demonteren.
  Lees verder »
 • Snoezelen in een snoezel waterbed

  Waterbedden worden ook wel gebruikt als ‘snoezelbed’. Snoezelen is een rustgevende activiteit voor mensen met bijvoorbeeld een verstandelijke beperking. Lees in dit artikel hoe u een waterbed kunt gebruiken als snoezelbed.
  Lees verder »
 • Wat is de ideale bedhoogte?

  De bedhoogte is bepalend voor het comfort bij het in- en uitstappen en is afhankelijk van uw lichaamslengte, uw mobiliteit en de stevigheid van het matras. Bepaal zelf uw ideale bedhoogte met de tips in dit artikel.
  Lees verder »
 • De juiste afmeting waterbed kiezen

  Bij een softside waterbed ligt de matras in een schuimrand waardoor het daadwerkelijk slaapoppervlak anders berekend wordt dan bij een standaard matras. In dit artikel leggen wij u uit hoe u de juiste grote waterbed kiest.
  Lees verder »
 • Helpt een waterbed bij lage rugpijn?

  Heeft u pijn in uw onderrug en bent u op zoek naar een nieuw matras? De Waterbed Kampioen geeft u advies en laat u zien wat een waterbed voor u kan betekenen. Want een goede nachtrust is belangrijk, zeker als u last heeft van lage rugpijn!
  Lees verder »
 • Welk matras is geschikt bij reuma?

  Heeft u een reumatische aandoening? Dan heeft u waarschijnlijk vaak last van uw spieren en gewrichten. Goed slapen is heel belangrijk. Want met een fijne nachtrust kunt u overdag de pijn en de andere ongemakken net wat beter verdragen. Hier leest u hoe een goed matras spier- en gewrichtspijn bij reumatische aandoeningen kan verlichten.
  Lees verder »
 • Zo kiest u het geschikte waterbed

  Een waterbed is minder bekend bij velen, omdat waterbedden alleen bij specialistische beddenwinkels te koop zijn. Waar het internet vol staat met informatie over de zin en onzin van matrassen, wordt vaak het waterbed onterecht buiten beschouwing gelaten. Een goed afgesteld waterbed is voor duizenden waterslapers de enige echte winnaar onder de matrassen. In dit artikel helpen wij u een beter geïnformeerde matraskeuze te maken en nemen we u mee door de opties die een waterbed u biedt.
  Lees verder »
 • Helpt een waterbed bij artrose?

  Door artrose heeft u vaak pijn in uw gewrichten en bewegen gaat soms moeizaam. Juist dan is goed slapen heel belangrijk, net als bij andere reumatische aandoeningen. Want als u ’s nachts lekker slaapt, dan voelt u zich fitter en kunt u overdag de pijn en andere ongemakken beter verdragen. Hier leest u hoe u met een goed matras de pijn in uw gewrichten kunt verlichten.
  Lees verder »
 • Hardside waterbed vs softside waterbed

  U bent op zoek naar een nieuw bed of uw oude matras is aan vervanging toe? Tijdens uw zoektocht ontdekt u dat een waterbed misschien wel wat voor u is. Maar u weet nog niet goed of u nu moet kiezen voor een hardside- of softside waterbed. Hier vertellen wij u wat de verschillen zijn tussen een hardside waterbed en een softside waterbed.
  Lees verder »

1-10 of 35

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4