Nieuws

 • De ervaringen van onze waterbed test

  Overweegt u een waterbed aan te schaffen? Dan gaat u waarschijnlijk online op onderzoek of een waterbed voor u de beste keuze is en zo ja welke. Daar vindt u een enorme hoeveelheid informatie. Winkels en webshops promoten hun eigen producten, en in video’s wordt door middel van tests getoond waarom het ene waterbed beter is dan het andere. En dan zijn er ook nog de mensen die in het verleden een waterbed hebben aangeschaft en hun persoonlijke ervaringen met u delen.
  Lees verder »
 • Beter slapen? Wat je echt moet weten om beter te slapen

  Behoort u tot die groep mensen die slecht slaapt – omdat u lang wakker ligt voordat u in slaapt valt, onrustig slaapt of na een nacht slapen toch moe wakker wordt? We informeren u in dit blog over mogelijke oorzaken en geven u tips om beter te slapen.
  Lees verder »
 • Waterbed Kampioen wint Nederlandse Shopping Award in de categorie 'Wonen & Slapen'

  Op 8 maart jl. hebben we voor de 3e keer de Shopping Awards gewonnen. Waterbed Kampioen is verkozen tot Beste Webwinkel van Nederland in de categorie Wonen & Slapen.
  Lees verder »
 • Waterbed kampioen wint voor de tweede keer Thuiswinkel Awards

  Yes! Tijd voor een feestje! De Waterbed Kampioen is wederom beoordeeld als de beste webwinkel in de categorie Slapen tijdens de jaarlijkse Thuiswinkel Awards 2016 in Utrecht.
  Lees verder »
 • Winnaar Thuiswinkel Awards 2014

  De Waterbed Kampioen is de winnaar van de Nationale Thuiswinkel Awards in de categorie slapen! Lees in dit blog artikel meer over de uitreiking van deze prijs.
  Lees verder »
 • Halcyon waterbedden

  De Griekse mythe van Halcyon is een verhaal over pure toewijding, liefde en de rust die hieruit voortvloeit. Na het tragische verlies van haar man, berooft de Griekse godin Halcyon zichzelf van het leven. Om haar te redden van haar ondergang veranderden de goden Halcyon in een ijsvogel die ieder jaar voor 14 dagen rust zou zorgen op de zee. Het begrip halcyonisch was geboren. De naam van deze Griekse godin heeft nu, ruim tweeduizend jaar later, nog altijd de betekenis van rust, kalmte en geluk.
  Lees verder »

6 artikel(en)

Post your comment

Waterbed Kampioen