Waterbeddenshowroom Apeldoorn

In onze showroom in Apeldoorn kunt u uitgebreid kennismaken met onze waterbedden. Onze adviseurs geven u graag een uitgebreide toelichting over de verschillende waterbedden.

De grootste waterbedshowroom van Nederland!

Alle waterbedmogelijkheden staan opgesteld in Apeldoorn. U kunt hier alle stabilisaties testen en samen met uw persoonlijke slaapadviseur uw droomwaterbed samenstellen. Onze getrainde adviseurs hebben ruim 15 jaar waterbed ervaring.

Brandstofkostenvergoeding

Wij waarderen uw bezoek aan onze showroom in Apeldoorn enorm. Wij ontvangen klanten vanuit heel Nederland en België voor het beste waterbed advies. Een bezoek aan Apeldoorn mag geen drempel vormen en daarom vergoeden wij bij aankoop van een waterbed uw brandstofkosten.

Bel voor een afspraak

Indien u direct advies wenst bij uw bezoek, raden wij u aan om even telefonisch te laten weten dat u langskomt voor een bezoek aan de showroom. Wij maken dan voldoende tijd voor u vrij om u uitgebreid te kunnen informeren en adviseren. Bel: 0800 26032. Afspraak buiten openingstijden? Dat is uiteraard ook mogelijk!

Openingstijden Showroom
Maandag 09:00 - 17:30 uur
Dinsdag 09:00 - 17:30 uur
Woensdag 09:00 - 17:30 uur
Donderdag 09:00 - 17:30 uur
Vrijdag 09:00 - 17:30 uur
Zaterdag op afspraak
Zondag op afspraak
Feestdagen gesloten

waterbed kampioen gebouw het rietveld in apeldoorn

Adres

Sleep 21 B.V.
Het Rietveld 57 C
7321 CT Apeldoorn
Gratis parkeren

Bereikbaarheid showroom Apeldoorn

Kom langs voor het beste slaapadvies! Onze showroom in Apeldoorn is uitstekend bereikbaar door haar ligging in de nabijheid van de op- en afrit van de snelweg A50. Aan de voorzijde van de showroom zijn voldoende gratis parkeerplaatsen aanwezig.