ZOMERACTIE - Bij aankoop van een waterbed ontvangt u GRATIS WATERBEDTEXTIEL Meer informatie »

Slaaptips

 • Kunt u niet slapen? Met deze 15 tips valt u makkelijker in slaap

  Er is vrijwel niets vervelender dan niet kunnen slapen. Daarom geven we u 15 slaaptips die u kunt toepassen om meer ontspannen naar bed te gaan en makkelijker in slaap te vallen.
  Lees verder »
 • Hoe houdt u uw bed koel in de zomer?

  Bij warme of zelfs tropische temperaturen hebben veel mensen last van slaapproblemen. Het bed voelt warm, net als de slaapkamer, en vergeet ook vooral de zoemende mug niet. Voor de mug hebben we helaas geen ander advies dan de lamp aan te knippen en het insect op te sporen, maar voor de warmte hebben we zeker een aantal bruikbare tips.
  Lees verder »
 • Wat is de beste slaaphouding?

  Tijdens het slapen neemt u gedurende nacht verschillende slaaphoudingen aan. De een slaapt op zijn of haar rug, de ander op de zij en de ander op de rug. De houding waarin u in slaap valt, is niet per definitie de houding waarin u de hele nacht blijft liggen. U neemt waarschijnlijk een slaaphouding aan die voor weinig ongemakken zorgt.
  Lees verder »
 • ZZZZZzes tips om makkelijk op te staan

  Hoe ergerlijk… van die mensen die om zeven uur ’s ochtends al lachend naast hun bed staan. Terwijl jij en je ochtendhumeur tot de lunch geen levend wezen kunnen verdragen. We horen het al: lees deze tips!
  Lees verder »
 • 10 tips voor een betere nachtrust

  Heeft u problemen met slapen? Heeft u het gevoel dat u niet goed uitgerust bent wanneer u wakker wordt? Soms is dit probleem vrij gemakkelijk aan te pakken. Bekijk hier onze 10 tips voor een goede nachtrust.
  Lees verder »

5 artikel(en)

Post your comment

Waterbed Kampioen