Waterbed Kampioen wint Nederlandse Shopping Award in de categorie 'Wonen & Slapen'

Op 8 maart jl. hebben we voor de 3e keer de Shopping Awards gewonnen. Waterbed Kampioen is verkozen tot Beste Webwinkel van Nederland in de categorie Wonen & Slapen.

Aan deze prestigieuze Shopping Awards doen elk jaar tientallen gerenommeerde Nederlandse webwinkels mee. Duizenden consumenten hebben de afgelopen maanden hun favoriete webwinkels beoordeeld. Zij gaven de webwinkels een score op basis van o.a. prijs, assortiment, levering en service.

Dankzij onze klanten zijn we beoordeeld met maar liefst een 9,7. De hoogste score tot nu toe!

Shopping Awards

Volgens Michel Tel van Waterbedkampioen.nl is dit vooral te danken aan de uitmuntende service. ‘Wij doen echt alles voor onze klanten, denken mee en begeleiden bij het maken van de juiste keuze. Het kopen van een waterbed vraagt om persoonlijk advies: telefonisch, via e-mail of de LiveChat.’

‘Het winnen van deze Award is een grote eer. We willen al onze klanten bedanken voor hun positieve stem!’

De Shopping Awards stond voor 2017 bekend als de Thuiswinkel Awards. Deze awards worden namens de Thuiswinkel Organisatie jaarlijks uitgereikt aan de beste e-commercebedrijven van Nederland.

Hieronder de uitreiking van Dennis Weening op de Shopping Awards:

Uiteraard hebben we deze Shopping Award met het hele Waterbed Kampioen team gevierd. Dit hebben we onder het genot van een taartje gedaan. Het blijft een mooi moment om dit succes te delen en een dikke pluim voor onze klantenservice. Het motiveert ons om door te gaan op deze goede weg. Om nóg meer klanten, niet alleen tevreden, maar ook héél blij te maken.

Waterbed Kampioen team

Geef een reactie
Post your comment

Waterbed Kampioen