De beste service

chillen op een compleet waterbed
Zoekt u een goed waterbed voor de laagste prijs?
waterbed kampioen naar links wijzen
Onze besparing is uw voordeel
waterbed kampioen magazijn
De grootste waterbedspecialist online!
waterbed vooraanzicht
Leverancier van het beste slaapcomfort
lekker slapen op een waterbed
's Werelds meest ultieme vorm van slapen

Bel, Chat of e-mail

Bij Waterbed Kampioen bestelt u uw waterbed online of telefonisch. U kunt ons van maandag tot en met vrijdag van 9.00 tot 17:30 uur bereiken voor vragen of advies. Ons GRATIS telefoonnummer is 02 808 5091. U kunt ook gebruik maken van de chatknop op deze website of stuur een bericht via ons contactformulier.

Showroom in Apeldoorn

In Apeldoorn hebben wij een showroom met al onze waterbedden. Daar kunt u op uw gemak de waterbedden en matrassen proberen. Tevens krijgt u deskundig advies van een van onze adviseurs. Wilt u wel eerst een afspraak maken? Dit kan via onze afspraak planner.

Gratis geleverd vanaf €25 en binnen 24 uur of op iedere gewenste werkdag

Waterbed Kampioen levert in heel Europa volgens het "do-it-yourself" principe. U koopt niet alleen het goedkoopste waterbed of de goedkoopste waterbedonderdelen van Nederland, maar u bespaart ook op de installatie kosten. Onze producten zijn zo ontworpen dat iedereen een waterbed van Waterbed Kampioen kan monteren. U ontvangt van Waterbed Kampioen een duidelijke montagehandleiding.

Vakkundige montage

Wilt u het waterbed laten monteren door een vakman? Maak dan gebruik van de montagedienst van Waterbed Kampioen. Wij monteren uw waterbed in geheel Nederland en België. Ook bij een verhuizing kunt u van deze service gebruik maken.

Veilig betalen online of bij aflevering

U betaalt veilig online of gemakkelijk onder rembours direct bij aflevering (rembours enkel bij een bestelling met montage).

Niet goed, Geld terug

Na aflevering heeft u een 14 dagen zichtperiode. In deze periode mag u het geleverde product (ongebruikt) zonder opgaaf van reden aan ons retour zenden. Voor waterbedden geldt zelfs dat u deze gedurende 6 weken mag uitproberen! Ook voor de door ons aangeboden montagediensten geldt het herroepingsrecht. In het geval van diensten verstrijkt de herroepingstermijn 14 dagen na de dag waarop u de dienst heeft gekocht. Voor terugbetaling geldt hetzelfde als hiervoor aangegeven voor het herroepingsrecht bij producten.

Post your comment

Waterbed Kampioen