Waterbedden en Onderdelen Blog

Hier vindt u alles over waterbedden en de bijbehorende onderdelen. Lees al onze tips en adviezen. We behandelen uitgebreid veelvoorkomende vragen en problemen.

 • De ervaringen van onze waterbed test

  Overweegt u een waterbed aan te schaffen? Dan gaat u waarschijnlijk online op onderzoek of een waterbed voor u de beste keuze is en zo ja welke. Daar vindt u een enorme hoeveelheid informatie. Winkels en webshops promoten hun eigen producten, en in video’s wordt door middel van tests getoond waarom het ene waterbed beter is dan het andere. En dan zijn er ook nog de mensen die in het verleden een waterbed hebben aangeschaft en hun persoonlijke ervaringen met u delen.
  Lees verder »
 • Beter slapen? Wat je echt moet weten om beter te slapen

  Behoort u tot die groep mensen die slecht slaapt – omdat u lang wakker ligt voordat u in slaapt valt, onrustig slaapt of na een nacht slapen toch moe wakker wordt? We informeren u in dit blog over mogelijke oorzaken en geven u tips om beter te slapen.
  Lees verder »
 • Wat is onrustig slapen en wat kunt u ertegen doen?

  Er wordt gesproken van ‘onrustig slapen’ als u moeilijk in slaap valt en vervolgens snel weer wakker wordt óf wanneer u woelt in uw slaap of de aandrang heeft in bed uw benen te bewegen. In dit blog informeren we u over de (mogelijke) oorzaken van onrustig slapen en geven we u tips om rustiger te slapen. Onrustig slapen zorgt ervoor dat u onvoldoende tot rust komt waardoor u overdag vermoeid of prikkelbaar bent. We spreken van onrustig slapen wanneer u wel op gezette tijden probeert te slapen, maar de slaap niet kunt vatten en wanneer u eenmaal slaapt, snel weer wakker wordt. Andere tekenen van onrustig slapen zijn veel dromen, piekeren, bewegen, woelen of zweten in bed of uw benen continu bewegen. Dit laatste noemen we het restless-leg syndroom. Maar, waarom slaapt u (soms) zo onrustig en belangrijker nog: wat kunt u eraan doen om rustig(er) te slapen?
  Lees verder »
 • Vermoeid wakker worden? 9 tips om uitgerust wakker te worden

  Herkent u dat, dat u weinig energie heeft en moe wakker wordt? Wij vertellen u niet alleen meer over de (mogelijke) oorzaken, maar geven u daarnaast ook een aantal tips hoe u uitgerust(er) wakker kunt worden
  Lees verder »
 • Slapeloze nachten? 7 tips om beter te slapen

  Behoort u tot die één op de vijf mensen die regelmatig slecht of erg onrustig slaapt? In dit blog geven we u tips hoe u makkelijker in slaap valt en vertellen we u meer over de (mogelijke) oorzaken.
  Lees verder »
 • Kunt u niet slapen? Met deze 15 tips valt u makkelijker in slaap

  Er is vrijwel niets vervelender dan niet kunnen slapen. Daarom geven we u 15 slaaptips die u kunt toepassen om meer ontspannen naar bed te gaan en makkelijker in slaap te vallen.
  Lees verder »
 • Hoe lang gaat een waterbed mee?

  Waterbedden hebben een lange levensduur en gaan wel 10 tot 15 jaar mee. Mits u het matras goed beschermt en onderhoudt. In deze blog vertellen we u wat u kunt doen om de levensduur van uw waterbed zoveel mogelijk te verlengen.
  Lees verder »
 • Een waterbed testen tijdens een dagje wellness

  Bent u zich aan het oriënteren op een waterbed? Test een waterbed tijdens een dagje relaxen in een van de wellness centra in Nederland of België.
  Lees verder »
 • De juiste tijk kiezen en op uw waterbed plaatsen

  Welke tijk u nodig heeft, is afhankelijk van uw waterbed. In deze blog vertellen we u alles over het kiezen van de juiste tijk én het plaatsen ervan.
  Lees verder »
 • Kan een watermatras in een gewoon bed?

  Regelmatig krijgen we bij Waterbed Kampioen de vraag of een watermatras ook op een lattenbodem, verstelbare bodem of op een boxspring geplaatst kan worden. Het antwoord op deze vraag is ‘nee’. Maar dat betekent niet dat er geen mogelijkheden zijn om uw bestaande ledikant of ombouw te combineren met een waterbed. In deze blog vertellen we u er meer over.
  Lees verder »

1-10 of 70

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5
 6. ...
 7. 7
Post your comment

Waterbed Kampioen