Montage

« Terug naar onze klantenservice

Wilt u het waterbed zelf monteren? Prima! Met de duidelijke montagehandleiding die bij ieder waterbed wordt meegeleverd, gaat het zeker lukken. Wanneer u echter het monteren liever overlaat aan één van de ervaren monteurs, regelen wij dat natuurlijk graag voor u.

Montage Service in delen van België

Niet overal in België verzorgen wij de montageservice. Op onderstaande kaart ziet u of wij in uw postcodegebied de montageservice aanbieden, dit doen wij in de rood gekleurde gebieden. Twijfelt u of wij in uw postcodegebied de montage verzorgen? Neem dan contact op met onze klantenservice.

Onze waterbedmonteurs zetten niet alleen het hele waterbed voor u in elkaar, maar zorgen desgewenst ook voor de demontage van uw oude waterbed. Bovendien geven de monteurs altijd waardevolle tips en adviezen over het onderhoud en gebruik van uw waterbed, zodat u zo lang mogelijk van uw waterbed in optimale conditie kunt genieten.

Wanneer u kiest voor montage door één van de monteurs dan neemt de monteur 24 uur na bevestiging van uw bestelling contact met u op om een afspraak te maken voor het leveren en monteren van uw waterbed. Dit kan al binnen 10 werkdagen na bevestiging van de bestelling. De monteur spreekt dan een dagdeel met u af waarop hij mét het product bij u langskomt, zodat u voor levering en montage maar één keer thuis hoeft te blijven.

Vragen over de installatie:

Kan ik het waterbed zelf in elkaar zetten?

Ja, zeker. U kunt uw waterbed met de handleiding erbij eenvoudig zelf installeren. De link naar deze handleiding staat in de orderbevestiging die u per mail ontvangt. U kunt de handleidingen ook op onze website vinden.

Waar moet ik op letten bij het installeren?

Het is verstandig om eerst goed te controleren of alle geleverde componenten overeenkomen met de componenten die staan afgebeeld in de handleiding. Daarna kunt u uw waterbed(onderdeel) stap voor stap zelf installeren. Hulp Nodig? Bel ons gerust!

Kan ik mijn waterbed(onderdeel) ook laten monteren?

Ja, afhankelijk van waar in België u zich bevindt, kan dit zeker. Op onderstaande kaart ziet u of wij in uw postcodegebied de montageservice aanbieden, dit doen wij in de rood gekleurde gebieden.

Wanneer u een bestelling plaatst wordt u nog de zelfde dag of de eerst volgende werkdag gebeld door één van onze medewerkers om de bestelling te controleren. Vervolgens neemt de monteur zo spoedig mogelijk contact met u op om een afspraak te plannen voor montage. Doorgaans kan uw waterbed(onderdeel) binnen 10 werkdagen worden gemonteerd.

Post your comment

Waterbed Kampioen