Proefslapen

« Terug naar onze klantenservice

100 dagen proefslapen

Voor alle aankopen van een of meer complete waterbedden bieden wij een uitgebreide proefslaapperiode. Zo merkt u bijvoorbeeld of de stabilisatie naar wens is en of u überhaupt lekker op een waterbed slaapt.

Omruilen van watermatrassen

Niet tevreden met de gekozen stabilisatie? Geen probleem! U kunt tot uiterlijk 100 dagen na ontvangst van uw waterbed eenmalig de stabilisatie omruilen. Hiervoor rekenen wij 75 euro per ligplaats alsmede de eventuele meerprijs voor een duurder product. Eventuele montagekosten en verzendkosten zijn voor eigen rekening.

Retourneren compleet waterbed

U kunt tot uiterlijk 6 weken na ontvangst het waterbed retour sturen. Van het aankoopbedrag worden dan 150,00 Euro en de kosten voor het retourzenden ingehouden. Het restant ontvangt u retour op uw rekening. Indien u het waterbed op eigen initiatief wenst te retourneren, neem dan altijd eerst contact op met onze klantenservice voor het retouradres en een retourformulier.

Het retour sturen van het complete waterbed binnen de proefslaapperiode is niet van toepassing op alle op maat gemaakte producten van de Pro collectie. Als u een maatwerkartikel door Waterbed Kampioen laat produceren, dient u het artikel af te nemen.

Let op: Tijdens de proefslaapperiode worden de kosten voor het retour zenden en de eventuele kosten van een monteur niet vergoed.

Lees voor meer details onze Algemene Voorwaarden

Post your comment

Waterbed Kampioen