Waterbed Kussens

  • Speciaal voor waterbedden
  • Optimale ondersteuning van uw hoofd en nek
  • Keuze uit een hoofdkussen of een leeskussen
Waterbed kussens

Bij een comfortabel waterbed hoort een passend kussen. Daarom vindt u bij Waterbed Kampioen diverse kussens waarmee u optimaal profiteert van het comfort van uw waterbed. Ons waterbed hoofdkussen ondersteunt uw hoofd en nek tijdens de nacht, terwijl het waterbed leeskussen juist geschikt is als u in bed wilt lezen of televisiekijken.

Bestel nu uw hoofdkussen en/of leeskussen eenvoudig online.

Lees meer

2 artikelen

Waterbed hoofdkussen

Als u op uw waterbed ligt, verplaatst een deel van het water in het matras richting uw nek. Dat komt door het gewicht van uw lichaam dat op het matras drukt. Een hoofdkussen kan ervoor zorgen dat uw hoofd en nek in een oncomfortabele positie liggen.

Het grote voordeel van het waterbed hoofdkussen is dan ook dat de vulling van het kussen doseerbaar is. Door de rits aan de zijkant van het kussen kunt u zelf een deel van de vulling uit het kussen halen (of extra vulling toevoegen). U bepaalt zelf de dikte van uw kussen. De buitenkant van het kussen is gemaakt van perkal katoen, een luxere vorm van katoen die zacht en soepel aanvoelt en goed ademt. Zeker op een verwarmd waterbed is dit belangrijk. Het hoofdkussen is verkrijgbaar in de afmeting 60 x 70 cm.

Waterbed leeskussen

Houdt u er van om ’s avonds in bed nog televisie te kijken of te lezen voor het slapengaan? Een normaal kussen biedt vaak niet de ondersteuning die uw rug nodig heeft als u tegen het hoofdeinde van uw bed zit. Daarom is het waterbed leeskussen ontwikkeld.

Het kussen heeft een driehoekige vorm, waardoor het goede ondersteuning biedt aan uw rug en u het zowel zittend als liggend kunt gebruiken. Doordat het kussen gevuld is met holle-vezelbolletjes vormt het gemakkelijk naar uw houding en neemt het na gebruik snel weer zijn oorspronkelijke vorm aan. De buitenkant van het kussen is van 100% katoen. Voor het waterbed leeskussen zijn ook passende, katoenen hoezen verkrijgbaar in de kleuren zand, antraciet en wit.

Post your comment

Waterbed Kampioen