Ervaringen met de Waterbed Kampioen

De ervaringen met de Waterbed Kampioen van onze klanten zijn verzameld door het onafhankelijke eKomi klantbeoordelingen. Ekomi verzamelt authentieke beoordelingen van onze klanten die een product hebben gekocht in onze webshop. Op deze manier willen we inzicht krijgen in de klanttevredenheid om onze service te verbeteren.

Inmiddels hebben al méér dan 6000+ klanten ons een positieve beoordeling gegeven en zij geven aan zeer tevreden te zijn over de klantenservice van de Waterbed Kampioen. Lees hieronder de verschillende reviews van onze klanten:

eKomi

9.44

7107 reviews

Het beste waterbed voor een eerlijke prijs en tevreden klanten! Dat is waar wij voor staan. Daarom laten we in samenwerking met het Thuiswinkel Keurmerk & eKomi onafhankelijke beoordelingen verzamelen en delen we de ervaring die anderen met ons hebben dan ook graag!

Wat anderen zeggen over de Waterbed Kampioen

1-15 of 7115

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 475

12-07-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Overzichtelijke webshop en een snelle levering.👍🏼

12-07-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Alles prima geregeld, na de bestelling werd ik kort daarop gebeld voor overleg om misverstanden te voorkomen dat vond ik ook zeer prettig dus top service👍

12-07-2018

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Zeer snelle levering

11-07-2018

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Ik had de omschrijving niet goed begrepen maar verder is alles goed geregeld. Vooral blij met jullie check telefoontje.

11-07-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

bedrijf was even moeilijk te vinden. maar uiteindelijk toch gevonden. wij zijn zeer tevreden over het personeel. vriendelijk, behulpzaam en hebben verstand van de producten die zij verkopen in de zaak. product en prijs-kwaliteit zijn goed op elkaar afgestemd.
wij waren dan ook zeer snel klaar en wij slapen nu uitstekend op ons nieuwe waterbed. super bedankt waterbedkampioen.

11-07-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle levering

10-07-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

snelle bediening, zeer correct!

10-07-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Prima service en prima product

10-07-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Ze doen tenminste wat je vraagt, zoals een mail wanneer het tijd is voor conditioner. Goede prijzen en snelle service

10-07-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Een snelle en betrouwbaar bedrijf snelle leveringsdienst en correcte en veilige betalings afhandeling waarna een vriendelijke bevestigsmail na het plaatsen van uw order een aanrader voor elke consument
Mvg ***

10-07-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Waterbedmatras en tijk besteld,
Het ziet er prachtig uit,
We zijn zeer tevreden over deze producten,
We werden gebeld om de bestelling samen even door te nemen,
Zodat er geen misverstand zou zijn,
Zeer zorgvuldige afhandeling van onze bestelling,
groot compliment!!!

09-07-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Was helemaal top

09-07-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Prima advies en hulp via de telefoon bij bestelling
Zeer tevreden over advies en levering

09-07-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

+Na mijn bestelling is er dadelijk telefonisch contact geweest vanuit het bedrijf voor mijn bestelling te overlopen.
+Snelle levering!
-Vul en slangen set, geen koppelstuk voor van één naar twee slangen te gaan(de afbeelding van de handleiding misleid u hier in)
+Degelijk materiaal!
+Ben ik tevreden, JA

09-07-2018

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Service van U is prima, zaken mooi en stevig verpakt. Jammer dat DPD zich niet kan houden aan uw belofte "vandaag besteld, morgen in huis".

1-15 of 7115

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 475