Ervaringen met de Waterbed Kampioen

De ervaringen met de Waterbed Kampioen van onze klanten zijn verzameld door het onafhankelijke eKomi klantbeoordelingen. Ekomi verzamelt authentieke beoordelingen van onze klanten die een product hebben gekocht in onze webshop. Op deze manier willen we inzicht krijgen in de klanttevredenheid om onze service te verbeteren.

Inmiddels hebben al méér dan 6000+ klanten ons een positieve beoordeling gegeven en zij geven aan zeer tevreden te zijn over de klantenservice van de Waterbed Kampioen. Lees hieronder de verschillende reviews van onze klanten:

eKomi

9.44

7626 reviews

Het beste waterbed voor een eerlijke prijs en tevreden klanten! Dat is waar wij voor staan. Daarom laten we in samenwerking met het Thuiswinkel Keurmerk & eKomi onafhankelijke beoordelingen verzamelen en delen we de ervaring die anderen met ons hebben dan ook graag!

Wat anderen zeggen over de Waterbed Kampioen

1-15 of 7634

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 509

21-11-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Geweldig gewoon.

20-11-2018

3 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Transportfirma laat te wensen over.
Dit heeft een weerslag op jullie evaluatie

20-11-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Zeer tevreden, snel geholpen.

20-11-2018

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Over het algemeen tevreden. We hebben alleen een beschrijving gemist hoe het bed gemonteerd dient te worden.
En jammer dat we toch de volle 5 weken moesten wachten op het bed.
Nu genieten van een heerlijk nieuw waterbed!!

20-11-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Perfact !

19-11-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Prima geholpen , ruime keuze, fijne medewerkers . Alleen een beetje lastig te vinden, misschien een beetje meer gevel reclame.

19-11-2018

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

was prima in orde.

19-11-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Zeer vlug mijn product toegestuurd gekregen, belden zelf op om de bestelling te overlopen!
Zeer tevreden

19-11-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Zeer tevreden over de levering, alles zoals gevraagd, en tijdig geleverd.

19-11-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

ben zeer tevreden en goeie service

19-11-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Zeer snelle verwerking en verzending van het product. Kwaliteit lijkt me evenwaardig aan topmerken maar dan wel aan een (h)eerlijke prijs!

19-11-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Zeer klant vriendelijk en zeer behulpzaam.

19-11-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Heel goede service van bestelling tot levering en plaatsing.
Wij zijn zeer tevreden over het waterbed. Geen rug- of nekklachten meer.

19-11-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Zeer tevreden over de snelle levering en het meedenken van de verkoper.

18-11-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Heel goed geholpen via de chat en de telefoon
Snelle levering

1-15 of 7634

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 509