Op dit moment is het drukker dan normaal door de coronamaatregelen. Sommige pakketten zijn daardoor langer onderweg.

Ervaringen met de Waterbed Kampioen

De ervaringen met de Waterbed Kampioen van onze klanten zijn verzameld door het onafhankelijke eKomi klantbeoordelingen. Ekomi verzamelt authentieke beoordelingen van onze klanten die een product hebben gekocht in onze webshop. Op deze manier willen we inzicht krijgen in de klanttevredenheid om onze service te verbeteren.

Inmiddels hebben al méér dan 6000+ klanten ons een positieve beoordeling gegeven en zij geven aan zeer tevreden te zijn over de klantenservice van de Waterbed Kampioen. Lees hieronder de verschillende reviews van onze klanten:

eKomi

9.4

10364 reviews

Het beste waterbed voor een eerlijke prijs en tevreden klanten! Dat is waar wij voor staan. Daarom laten we in samenwerking met het Thuiswinkel Keurmerk & eKomi onafhankelijke beoordelingen verzamelen en delen we de ervaring die anderen met ons hebben dan ook graag!

Wat anderen zeggen over de Waterbed Kampioen

1-15 of 10367

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 692

09-07-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Bestelling van onderhoudsmiddelen werd supersnel geleverd. Was eenvoudig te vinden op de site en betaling verliep ook vlotjes. Prima

09-07-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

hele goede service! Jullie denken heel goed mee. Nadat bleek dat we de verkeerde maat hadden besteld hebben jullie ons goed geadviseerd. Snelle levering en bed slaapt heerlijk.

09-07-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

zeer goed en snel geholpen, dikke duim!!!
gr ***

08-07-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Zeer snelle levering.

08-07-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Spullen besteld en de volgende dag geleverd ! Zeer goede kwaliteit

08-07-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

makkelijk bestellen op site,uitleg op site goed te vinden.
telefonisch contact: vriendelijk en snel /goed. snelle levering kortom prima tevreden!

08-07-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

zeer tevreden, bestelling netjes en op tijd afgeleverd.
Alles compleet en duidelijke instructie voor het monteren.
Ook de gratis kussens, dekbed en hoeslaken geen rotzooi maar goede kwaliteit!

08-07-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Makkelijk En duidelijk bestellen op de site, je wordt gelijk terug gebeld voor een bevestiging waarbij je nog tips krijgt en vragen kunt stellen en verder goed op de hoogte gehouden over tijd van levering. Echt top! Ik raad een monteur aan zodat je zeker weet dat je bed goed geïnstalleerd wordt. Er zat alleen nog wat teveel lucht in de zakken, maar dat hebben we er zelf uit gehaald.

08-07-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Aan de telefoon netjes geholpen om een keuze te maken, en de levering is vlot verlopen.

08-07-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Erg tevreden en snelle levering!

07-07-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Overzichtelijke website, makkelijk te bestellen en snel geleverd. Ook in deze tijd!

06-07-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Super zoals altijd👍

06-07-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle correcte levering en afhandeling.

06-07-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Goede service, snelle levering en zeer tevreden met het product.

06-07-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

ik had een bed besteld, maar per ongeluk de verkeerde. meteen een mail gestuurd, en de volgende ochtend werd ik gebeld om het aan te passen en door te spreken. Top!
het monteren ging ook prima, op tijd, aardige vakkundige jongen en alle dozen en plastic namen zo ook weer mee.
kortom, helemaal top.

1-15 of 10367

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 692
Post your comment

Waterbed Kampioen