Ervaringen met de Waterbed Kampioen

De ervaringen met de Waterbed Kampioen van onze klanten zijn verzameld door het onafhankelijke eKomi klantbeoordelingen. Ekomi verzamelt authentieke beoordelingen van onze klanten die een product hebben gekocht in onze webshop. Op deze manier willen we inzicht krijgen in de klanttevredenheid om onze service te verbeteren.

Inmiddels hebben al méér dan 6000+ klanten ons een positieve beoordeling gegeven en zij geven aan zeer tevreden te zijn over de klantenservice van de Waterbed Kampioen. Lees hieronder de verschillende reviews van onze klanten:

eKomi

9.4

10548 reviews

Het beste waterbed voor een eerlijke prijs en tevreden klanten! Dat is waar wij voor staan. Daarom laten we in samenwerking met het Thuiswinkel Keurmerk & eKomi onafhankelijke beoordelingen verzamelen en delen we de ervaring die anderen met ons hebben dan ook graag!

Wat anderen zeggen over de Waterbed Kampioen

1-15 of 10540

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 703

23-08-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Goede en snelle service.

23-08-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle en goede service. Prima bedrijf!

23-08-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Zeer snelle levering van de onderhoudskosten producten van mijn waterbed

22-08-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Geachte waterbedkampioen
Ben hartstikke tevreden met alles.zeker de monteur die dit toch maar heeft gedaan tijdens die hitte.
Geholpen door mijn verloofde die ook van haar kant geholpen heeft met de monteur.zelf kon ik geen vrij krijgen omdat we een collega miste die ziek was.
Dus alle lof voor jullie bedrijf en vooral de monteur.
Ga zeker reklame maken onder fam en vrienden.
Ga vooral zo door met deze formule het werkt het beste.
Bedankt voor mij een dikke 10.
Groet ***

22-08-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

JULLIE HEBBEN ALTIJD DE PRODUKTEN IN VOORRAAD
DUS WANNEER DAN OOK KAN IK BESTELLEN EN KRIJG IK ZE BINNEN DE WEEK TOEGESTUURD

21-08-2020

3 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

De bestelling is goed afgehandeld, echter de beschrijving van de hoes had beter gekund.

21-08-2020

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

bestelling is goed gegaan alleen de levering minder het pakketje werd niet thuis geleverd maar op een depot zonder dat ik dat aangegeven had!

20-08-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Persoonlijk contact met medewerker was super: goede info en supervriendelijk. Alles op tijd geleverd. En lekker bed om op te slapen.
Top! Doe zo verder!

19-08-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Vloeistof besteld, supersnel geleverd. De volgende dag al binnen .

19-08-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

goed en zeer snel ontvangen

19-08-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle en correcte levering

19-08-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Alles is zoals afgesproken uitgevoerd.

18-08-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Super snel bezorgd !!!

18-08-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

super

18-08-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Mijn bestelling onderhoudsartikelen was bij de eerste thuis aflevering niet goed afgeleverd. De verpakking was open en de helft van mijn bestelling zat nog in de enveloppe. Dit heb ik direct gemeld, en de volgende dag had ik de ontbrekende items alsnog ontvangen.
Super netjes en snel opgelost, top!

1-15 of 10540

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 703
Post your comment

Waterbed Kampioen