Ervaringen met de Waterbed Kampioen

De ervaringen met de Waterbed Kampioen van onze klanten zijn verzameld door het onafhankelijke eKomi klantbeoordelingen. Ekomi verzamelt authentieke beoordelingen van onze klanten die een product hebben gekocht in onze webshop. Op deze manier willen we inzicht krijgen in de klanttevredenheid om onze service te verbeteren.

Inmiddels hebben al méér dan 6000+ klanten ons een positieve beoordeling gegeven en zij geven aan zeer tevreden te zijn over de klantenservice van de Waterbed Kampioen. Lees hieronder de verschillende reviews van onze klanten:

eKomi

9.42

7372 reviews

Het beste waterbed voor een eerlijke prijs en tevreden klanten! Dat is waar wij voor staan. Daarom laten we in samenwerking met het Thuiswinkel Keurmerk & eKomi onafhankelijke beoordelingen verzamelen en delen we de ervaring die anderen met ons hebben dan ook graag!

Wat anderen zeggen over de Waterbed Kampioen

1-15 of 7380

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 492

20-09-2018

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Perfect

19-09-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle levering na telefonische bevestiging. Fijn.

19-09-2018

3 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Bestelling is vertraagd verlopen. Hij zou de volgende dag na bestellen bezorgd worden, maar het werd de dag daarna. Verder alles in orde.

19-09-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Hele goede service. Behulpzaam. Snelle levering. Vriendelijke mensen..

19-09-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Zeer snel en correct geleverd. Dank

19-09-2018

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Vlotte levering

18-09-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Makkelijk besteld en zeer snel geleverd.

18-09-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Prima bedrijf wordt netjes terg gebeld om ode door te nemen

17-09-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Netjes en snel geholpen.

16-09-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle levering en goedkoop.

16-09-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Zeer correct geholpen, heel erg klantgericht en goede verkoper die ook echt weet waar hij over praat. Echter 1 ding vind ik wel jammer, het ‘gratis onderhoudspakket’ is niet echt gratis, gezien de conditioner die erbij zit direct gebruikt moet worden bij installatie, ondanks dat de installatie geschied door een monteur van waterbedkanpioen.. maar verder zijn we dik tevreden! We hebben nog nooit zo lekker geslapen!

16-09-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

prima geholpen door een medewerker v erzending ook in orde . dank daar voor.

16-09-2018

3 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Prima afgehandeld netjes en snel. Helaas is er samenwerking met dpd. Geen zaterdag levering en na de eerste keer niet thuis gelijk naar een pick up point. Die uiteraard maar geopend is tot 5 of 6 uur. Zou zeker hier nog een keer bestellen als dit anders is.

15-09-2018

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle en correcte service toppie.

15-09-2018

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

de bestelling is vlekkeloos verlopen, ook het traceren van de colli werkte goed , heb op tijd sms gekregen van levering ,,,
prima werk afgeleverd

1-15 of 7380

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 492