VOORDEELACTIE - Bij aankoop van een waterbed ontvangt u GRATIS WATERBEDTEXTIEL Meer informatie »

Ervaringen met de Waterbed Kampioen

De ervaringen met de Waterbed Kampioen van onze klanten zijn verzameld door het onafhankelijke eKomi klantbeoordelingen. Ekomi verzamelt authentieke beoordelingen van onze klanten die een product hebben gekocht in onze webshop. Op deze manier willen we inzicht krijgen in de klanttevredenheid om onze service te verbeteren.

Inmiddels hebben al méér dan 6000+ klanten ons een positieve beoordeling gegeven en zij geven aan zeer tevreden te zijn over de klantenservice van de Waterbed Kampioen. Lees hieronder de verschillende reviews van onze klanten:

eKomi

9.42

9277 reviews

Het beste waterbed voor een eerlijke prijs en tevreden klanten! Dat is waar wij voor staan. Daarom laten we in samenwerking met het Thuiswinkel Keurmerk & eKomi onafhankelijke beoordelingen verzamelen en delen we de ervaring die anderen met ons hebben dan ook graag!

Wat anderen zeggen over de Waterbed Kampioen

1-15 of 9285

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 619

08-12-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Heel tevreden.
Scherpe prijzen en zeer snelle levering.

08-12-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Super snel. Nette bezorging

07-12-2019

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Goede dienst na verkoop👍

07-12-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Goede prijs en zeer snel geleverd. De levering zelf had wel beter gekund. De bezorger had het pakje voor de deur gelegd.

06-12-2019

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Prima website en vlot geleverd

05-12-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

snelle levering. Helder en duidelijk.

05-12-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

zeer goed, snelle levering, gratis levering, ook voor kleine bedragen !! super, zeer tevreden !!

05-12-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Zeer tevreden over alles.
Geen enkele opmerking voor verbetering.

Hoogachtend

***

05-12-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Zeer vriendelijke service met correct advies ook voor Spanje

05-12-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Ben heel erg tevreden over de waterbedkampioen.De kwaliteit het snelle bezorgen en het persoonlijkcontact met u medewerker Zou de waterbedkampioen aan iedereen aanbevelen...we slapen weer super. Alle lof.groetjes

04-12-2019

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Altijd super vriendelijk aan de telefoon als je vragen hebt.
Groetjes ***

04-12-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

alles naar tevredenheid

04-12-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

duidelijke bestelwijze. De volgende dag werd ik nagebeld om de bestelling (twee nieuwe matrassen) nog even te doorlopen. Super!

04-12-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

snelle verzending en goede prijs, perfect en tip top in orde

04-12-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Prima afhandeling, snelle en zeer attente service.

1-15 of 9285

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 619
Post your comment

Waterbed Kampioen