ZOMERACTIE - Bij aankoop van een waterbed ontvangt u GRATIS WATERBEDTEXTIEL Meer informatie »

Ervaringen met de Waterbed Kampioen

De ervaringen met de Waterbed Kampioen van onze klanten zijn verzameld door het onafhankelijke eKomi klantbeoordelingen. Ekomi verzamelt authentieke beoordelingen van onze klanten die een product hebben gekocht in onze webshop. Op deze manier willen we inzicht krijgen in de klanttevredenheid om onze service te verbeteren.

Inmiddels hebben al méér dan 6000+ klanten ons een positieve beoordeling gegeven en zij geven aan zeer tevreden te zijn over de klantenservice van de Waterbed Kampioen. Lees hieronder de verschillende reviews van onze klanten:

eKomi

9.42

8937 reviews

Het beste waterbed voor een eerlijke prijs en tevreden klanten! Dat is waar wij voor staan. Daarom laten we in samenwerking met het Thuiswinkel Keurmerk & eKomi onafhankelijke beoordelingen verzamelen en delen we de ervaring die anderen met ons hebben dan ook graag!

Wat anderen zeggen over de Waterbed Kampioen

1-15 of 8945

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 597

19-09-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Goed bereikbaar, klantvriendelijk, geeft goede informatie en heeft een simpel maar duidelijke website waar alles op te vinden is. Snelle service.

Geen verbeter punten.

18-09-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Prijs kwaliteit zeer goed snelle levering.
Top!!!

18-09-2019

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle levering

18-09-2019

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Na 20 jaar het oude waterbed vervangen voor een nieuw waterbed. De service was correct en qua kwaliteit kunnen we er weer 20 jaar tegen aan.

17-09-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snel geleverd goede service.

17-09-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Bestelling werd snel en zonder extra kosten bezorgd!

17-09-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Alles binnen twee dagen ontvangen prima service

17-09-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

We hebben al jaren een waterbed en waren na 16 jaar aan een nieuwe toe. We zijn fijn geholpen in de winkel en ook het plaatsen ging goed. We slapen geweldig op ons nieuwe bed..

17-09-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Zeer correcte levering, niks op aan te merken.

17-09-2019

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

De levering is prima verlopen
Ik moet de verwarming nog installeren

17-09-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

snel en goed slaap al 7 jaar op een waterbed van waterbeddenkampioen

16-09-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

we werden heel vriendelijk ontvangen en kreeg goede informatie over een nieuw waterbed.
de bestelling is vlot en correct uit gevoerd.

16-09-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Vlotte afhandeling. Snelle service.

15-09-2019

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Ze hebben me gebeld of ik ook wel het goede had besteld,vond ik wel fijn. Alles was prima in orde, bedankt.

15-09-2019

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Bestelling optijd geleverd. Spullen van hoogwaardige kwaliteit. We slapen weer heerlijk!!

1-15 of 8945

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 597
Post your comment

Waterbed Kampioen