Ervaringen met de Waterbed Kampioen

De ervaringen met de Waterbed Kampioen van onze klanten zijn verzameld door het onafhankelijke eKomi klantbeoordelingen. Ekomi verzamelt authentieke beoordelingen van onze klanten die een product hebben gekocht in onze webshop. Op deze manier willen we inzicht krijgen in de klanttevredenheid om onze service te verbeteren.

Inmiddels hebben al méér dan 6000+ klanten ons een positieve beoordeling gegeven en zij geven aan zeer tevreden te zijn over de klantenservice van de Waterbed Kampioen. Lees hieronder de verschillende reviews van onze klanten:

eKomi

9.42

13116 reviews

Het beste waterbed voor een eerlijke prijs en tevreden klanten! Dat is waar wij voor staan. Daarom laten we in samenwerking met het Thuiswinkel Keurmerk & eKomi onafhankelijke beoordelingen verzamelen en delen we de ervaring die anderen met ons hebben dan ook graag!

Wat anderen zeggen over de Waterbed Kampioen

1-15 of 13117

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 875

27-05-2022

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle levering goede informatie op website

26-05-2022

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snel geleverd. Prima spul

25-05-2022

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Werd binnen 5 minuten gebeld voor een beter aanbod voor dezelfde prijs.
Levering binnen 24 uur.
Topservice

25-05-2022

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

snelle levering zonder problemen.

25-05-2022

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle levering

24-05-2022

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

zeer snelle levering echter DPD had dit in de brievenbus
gepropt terwijl ik thuis was
hierdoor waren de flesjes gaan lekken
gebeld naar de waterbed kampioen er werden gelijk nieuwe flesjes opgestuurd
de volgende dag in huis top service

24-05-2022

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

aardige mensen

24-05-2022

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Zelfs een bedframe waarvan je denkt dat er geen waterbed in kan, maken ze er toch 1 van.
Super service en snel geregeld.
Na betaling konden we na een week al in ons waterbed slapen...
Alleen de cadeaus zijn niet zo nuttig als je dat al in huis hebt, en zou ik liever als korting hebben gebruikt.
En beetje onduidelijkheid over wat er aan het bed moest aangepast worden om het in te bouwen, onnodig 2 planken moeten afzagen.
Maar de prijs is zeker realistisch en betaalbaar, zelfs met de duurste kwaliteit materialenkeuze.

23-05-2022

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Website heel duidelijk en daardoor gemakkelijk in gebruik. De levering is perfect en alles is zeer zorgvuldig verpakt. Gebruiksaanwijzing is ook voor niet 100% doe-het-zeffers te begrijpen. Wij zijn dik tevreden met onze aankoop.

23-05-2022

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Prima service, snelle levering, produkten nòg mooier dan ik had gedacht!

23-05-2022

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle en correcte levering!

23-05-2022

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

handige website , vlotte bestellingswijze , vlugge en perfecte aflevering. tracking goed op te volgen

23-05-2022

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

goede afhandeling en verzending

22-05-2022

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle en goede aflevering!!!

22-05-2022

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Goed product. Doe wat moet

1-15 of 13117

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 875
Post your comment

Waterbed Kampioen