LENTE ACTIE - Bij aankoop van een waterbed ontvangt u GRATIS WATERBEDTEXTIEL Meer informatie »

Ervaringen met de Waterbed Kampioen

De ervaringen met de Waterbed Kampioen van onze klanten zijn verzameld door het onafhankelijke eKomi klantbeoordelingen. Ekomi verzamelt authentieke beoordelingen van onze klanten die een product hebben gekocht in onze webshop. Op deze manier willen we inzicht krijgen in de klanttevredenheid om onze service te verbeteren.

Inmiddels hebben al méér dan 6000+ klanten ons een positieve beoordeling gegeven en zij geven aan zeer tevreden te zijn over de klantenservice van de Waterbed Kampioen. Lees hieronder de verschillende reviews van onze klanten:

eKomi

9.42

8422 reviews

Het beste waterbed voor een eerlijke prijs en tevreden klanten! Dat is waar wij voor staan. Daarom laten we in samenwerking met het Thuiswinkel Keurmerk & eKomi onafhankelijke beoordelingen verzamelen en delen we de ervaring die anderen met ons hebben dan ook graag!

Wat anderen zeggen over de Waterbed Kampioen

1-15 of 8430

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 562

22-05-2019

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Eerste keer dat ik hier wat besteld heb. Prima bevallen; het telefoontje om de bestelling te checken was verrassend en attent.

22-05-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

vlotte service
deskundige hulp
wordt vriendelijk geholpen door de telefoon

21-05-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle levering

21-05-2019

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Super tevreden
Al geruime tijd bezitter van waterbed
Snelle service
Top

21-05-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snel geleverd zeer goede controle voor verzending of het juiste artiekel(en) besteld is.
Zieden meer internetwinkel een voorbeeld aan kunnen nemen.

20-05-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Goede communicatie ,snelle levering en pluspunt is gratis levering ongeacht bedrag

20-05-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

ik ben zeer tevreden ook dat ik werd gebelt om de bestelling door te spreken zeer netjes en fijn

20-05-2019

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

heel tevreden,snel geleverd

20-05-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Hallo, zeer snel geholpen. Fijne website, gemakkelijk en duidelijk.

20-05-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Goede service en snelle levering

20-05-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Top.

20-05-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

snell leverering

19-05-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Showroombezoek Apeldoorn. Okee bezoek. Geen open winkel maar gesloten deurbeleid. Aardige mensen. Goede tekst en uitleg. Ruimte voor vragen en aanvullingen op artikelen. Scherpe prijzen ook. Fijn geholpen dus. Koffie en thee erbij. Was de rit uit Almere waard.

19-05-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Vlot optijd zeker een aanbeveling TOP !

19-05-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Prima product en snelle levering

1-15 of 8430

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 562