Ervaringen met de Waterbed Kampioen

De ervaringen met de Waterbed Kampioen van onze klanten zijn verzameld door het onafhankelijke eKomi klantbeoordelingen. Ekomi verzamelt authentieke beoordelingen van onze klanten die een product hebben gekocht in onze webshop. Op deze manier willen we inzicht krijgen in de klanttevredenheid om onze service te verbeteren.

Inmiddels hebben al méér dan 6000+ klanten ons een positieve beoordeling gegeven en zij geven aan zeer tevreden te zijn over de klantenservice van de Waterbed Kampioen. Lees hieronder de verschillende reviews van onze klanten:

eKomi

9.42

8192 reviews

Het beste waterbed voor een eerlijke prijs en tevreden klanten! Dat is waar wij voor staan. Daarom laten we in samenwerking met het Thuiswinkel Keurmerk & eKomi onafhankelijke beoordelingen verzamelen en delen we de ervaring die anderen met ons hebben dan ook graag!

Wat anderen zeggen over de Waterbed Kampioen

1-15 of 8200

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 547

25-03-2019

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Goede telefonische en vriendelijke bijstand voor de Juiste productkeuze
Zeer Tevreden over de online aankopen
Enkel DPD leverde een deel de eerste dag en de waterbedmatrassen de volgende dag, toch waren de dozen voorzien van een label 1 van 3 / 2 van 3 etc

24-03-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Zeer goede kwaliteit
Goede communicatie met tevreden klant

24-03-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Zeer tevreden over de correcte levering, de snelheid, de kwaliteit en vooral ook het feit dat de levering gratis is, ook al was het bestelde minder dan ***!

24-03-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Erg tevreden! Na een goed en eerlijk advies bestelling geplaatst op maandag. Dezelfde dag nog gebeld voor een afspraak voor montage en op dinsdag sliep ik al in mijn nieuwe bed!

24-03-2019

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle en correcte afhandeling, telefonisch contact om bestelling te controleren was fijn.

24-03-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

ik werd via de telefoon goed en prettig geholpen , en ze kwamen de afspraak na

24-03-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Hoeslakens zien er prima uit.
Goede prijs kwaliteit verhouding

24-03-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Wij zijn heel tevreden met het bedrijf, snel geleverd, inhoud is goed qualiteit, en betaalbaar, ik verwacht geen verbetering.

24-03-2019

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Geen alles was goed

24-03-2019

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

snelle levering zoals beloofd, meer dan tevreden!

24-03-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snel geleverd.prima kussen

24-03-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Ik ben zeer goed geadviseerd..en ik heb ondertussen mijn nieuwe Water matras geïnstalleerd...ik hoop weer op een heerlijke nachtrust...

23-03-2019

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

PRIMA GEREGELD

22-03-2019

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Aanvankelijk was ik niet zo tevreden, maar Waterbedkampioen heeft de fout hrrsteld .tot mijn tevredenheid.

21-03-2019

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle en goede service

1-15 of 8200

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 547