Ervaringen met de Waterbed Kampioen

De ervaringen met de Waterbed Kampioen van onze klanten zijn verzameld door het onafhankelijke eKomi klantbeoordelingen. Ekomi verzamelt authentieke beoordelingen van onze klanten die een product hebben gekocht in onze webshop. Op deze manier willen we inzicht krijgen in de klanttevredenheid om onze service te verbeteren.

Inmiddels hebben al méér dan 6000+ klanten ons een positieve beoordeling gegeven en zij geven aan zeer tevreden te zijn over de klantenservice van de Waterbed Kampioen. Lees hieronder de verschillende reviews van onze klanten:

eKomi

9.4

10945 reviews

Het beste waterbed voor een eerlijke prijs en tevreden klanten! Dat is waar wij voor staan. Daarom laten we in samenwerking met het Thuiswinkel Keurmerk & eKomi onafhankelijke beoordelingen verzamelen en delen we de ervaring die anderen met ons hebben dan ook graag!

Wat anderen zeggen over de Waterbed Kampioen

1-15 of 10937

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 730

23-11-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

"Toppie
"

Reactie van Waterbed Kampioen:



23-11-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

"Gewoon goed

Reactie van Waterbed Kampioen:

snelle levering en normale prijzen "

23-11-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

"Al eerder een waterbed besteld

Reactie van Waterbed Kampioen:

nu de levering van onderhoudsproducten. Snelle levering. Houdennzich altijd netjes aan de afspraken. "

23-11-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

"Een bestelling geplaats via internet.
Wat is het dan leuk om door waterbed een dag later teruggebeld te worden en dat ze dan samen de bestelling even doornemen zodat ik het juiste kan bestellen.
Zeer vriendelijk geholpen

Reactie van Waterbed Kampioen:


En dan komt de bestelling en in 1.50 uur het waterbed weer geïnstalleerd.
Een Topbedrijf met de hoofdletter T. "

23-11-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

"Zoals eigenlijk altijd als we iets voor het waterbed nodig hebben

Reactie van Waterbed Kampioen:

betalen we het bij de Waterbedkampioen. Gewoon goed! Prijs is goed en levering ook altijd snel. Prima zaak."

22-11-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

"Correcte en snelle levering

Reactie van Waterbed Kampioen:

net zoals bij de vorige bestelling."

22-11-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

"We zijn heel tevreden"

Reactie van Waterbed Kampioen:



21-11-2020

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

"Tevreden "

Reactie van Waterbed Kampioen:



21-11-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

"Supersnelle levering en normale prijzen "

Reactie van Waterbed Kampioen:



21-11-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

"Juist en deskundig geholpen in de showroom

Reactie van Waterbed Kampioen:

en daarna heel snel en prettig geïnstalleerd thuis. Bed ziet er mooi uit. We hopen op veel uitgeruste nachten."

21-11-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

"Ben zeer tevreden
Werd goed geholpen door de medewerker
En de plaatsing was top
Dinsdag bested zaterdag geplaatst"

Reactie van Waterbed Kampioen:



19-11-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

"Goede en duidelijke service. Communicatie verliep vlot alsook duidelijk. "

Reactie van Waterbed Kampioen:



19-11-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

"Super goed geholpen. Na plaatsen bestelling werd ik gebeld om de order te checke

Reactie van Waterbed Kampioen:

heel netjes. Snel verzonden

19-11-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

"we kunnen weer heerlijk slapen"

Reactie van Waterbed Kampioen:



19-11-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

"Levering heel vlug
"

Reactie van Waterbed Kampioen:


1-15 of 10937

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 730
Post your comment

Waterbed Kampioen