Ervaringen met de Waterbed Kampioen

De ervaringen met de Waterbed Kampioen van onze klanten zijn verzameld door het onafhankelijke eKomi klantbeoordelingen. Ekomi verzamelt authentieke beoordelingen van onze klanten die een product hebben gekocht in onze webshop. Op deze manier willen we inzicht krijgen in de klanttevredenheid om onze service te verbeteren.

Inmiddels hebben al méér dan 6000+ klanten ons een positieve beoordeling gegeven en zij geven aan zeer tevreden te zijn over de klantenservice van de Waterbed Kampioen. Lees hieronder de verschillende reviews van onze klanten:

eKomi

9.44

13441 reviews

Het beste waterbed voor een eerlijke prijs en tevreden klanten! Dat is waar wij voor staan. Daarom laten we in samenwerking met het Thuiswinkel Keurmerk & eKomi onafhankelijke beoordelingen verzamelen en delen we de ervaring die anderen met ons hebben dan ook graag!

Wat anderen zeggen over de Waterbed Kampioen

1-15 of 13441

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 897

06-10-2022

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

goede servies en bezorgen

06-10-2022

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Gevraagd met spoed, nou dat was het. Monteur belde dezelfde dag nog op en alles werd na een 2 dagen geleverd en opgebouwd. Erg kundige monteur wat het bed op gewicht heeft gevuld. Na 5 waterbedden is deze het fijnst en dat is een review waard, iets wat ik nooit doe. Tevens ruimde de monteur alles netjes op. Ook de bestelling is perfect gegaan en werd ook aan de lijn netjes en correct behandeld. Dit is wat je als klant verwacht en gelukkig heeft Waterbed kampioen dit waar gemaakt. Dank jullie wel.

05-10-2022

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Uitstekende service en afhandeling

05-10-2022

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Fijne telefonische bestelling kunnen doen. Goed en met veel kennis en humor geholpen

05-10-2022

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle service en goed advies tijdens telefoongesprek.

05-10-2022

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Zeer goede prijs/kwaliteit verhouding. Hele fijne, professionele montage.

05-10-2022

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Zeer snelle en goede afhandeling van bestelde artikelen een voorbeeld voor velen

04-10-2022

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Duidelijke website, makkelijk bestellen, prijs-kwaliteit verhouding prima en snelle levering.

04-10-2022

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

OPLOSSINGDe service is zeer goed , de bestelling is dag erna al in huis .
Bij telefonisch contact zeer vriendelijk en behulpzaam

04-10-2022

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Goede service, ik woon buiten NL/BE maar heb toch een bestelling kunnen doen en de levering is ook goed geregeld.

Bedankt!

03-10-2022

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Goede snelle levering!!

03-10-2022

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle levering, fijne spullen.

02-10-2022

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Telefonisch besteld , met enige wijzigen, snelle levering !! Netjes goed advies !!

02-10-2022

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Duidelijk en snel

30-09-2022

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle levering.

1-15 of 13441

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 897
Post your comment

Waterbed Kampioen