Ervaringen met de Waterbed Kampioen

De ervaringen met de Waterbed Kampioen van onze klanten zijn verzameld door het onafhankelijke eKomi klantbeoordelingen. Ekomi verzamelt authentieke beoordelingen van onze klanten die een product hebben gekocht in onze webshop. Op deze manier willen we inzicht krijgen in de klanttevredenheid om onze service te verbeteren.

Inmiddels hebben al méér dan 6000+ klanten ons een positieve beoordeling gegeven en zij geven aan zeer tevreden te zijn over de klantenservice van de Waterbed Kampioen. Lees hieronder de verschillende reviews van onze klanten:

eKomi

9.42

9908 reviews

Het beste waterbed voor een eerlijke prijs en tevreden klanten! Dat is waar wij voor staan. Daarom laten we in samenwerking met het Thuiswinkel Keurmerk & eKomi onafhankelijke beoordelingen verzamelen en delen we de ervaring die anderen met ons hebben dan ook graag!

Wat anderen zeggen over de Waterbed Kampioen

1-15 of 9916

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 662

07-04-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

zeer tevterden

06-04-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle levering van de producten.

06-04-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snel geleverd, voldoet geheel aan verwachtingen, zeer goedkoop en reeds eerder blijken het duurzame artikelen! Top Waterbedkampioen, houden zo! Ware kampioenen!

06-04-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Herstelsetje ziet er goed uit, nog niet gebruikt.

06-04-2020

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle levering helaas kregen we de bestelling van iemand anders, maar na een telefoontje werd de juiste bestelling de volgende dag geleverd .

06-04-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle levering, alles prima.

06-04-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Ben helemaal tevreden

06-04-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Ik had natuurlijk al ervaring met waterbedkampioen toen wij 8 jaar geleden ongeveer het waterbed hebben aangeschaft. En ook deze keer ben ik weer super tevreden hoe alles netjes en snel wordt afgehandeld. Professionaliteit ten top. Heel veel dank en vast tot een volgende keer.
Fijne dag,
***

05-04-2020

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

snelle service

05-04-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Prima service

05-04-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Zeer tevreden...goede communicatie.....goede service...top bedrijf!!

05-04-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Perfecte service.

05-04-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

wat je besteld word goed met je door genomen aan de telefoon om fouten te voorkomen. en de monteur monteert het goed en legt alles goed uit. hij neemt ook het verpakking materiaal mee. Maar dit is ons derde waterbed van dit bedrijf dus dat zegt al voldoende.

05-04-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Waterbed snel en vakkundig geïnstalleerd vriendelijke medewerker ga zo door!!!

05-04-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Top kwaliteit en service!

1-15 of 9916

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 662
Post your comment

Waterbed Kampioen