Ervaringen met de Waterbed Kampioen

De ervaringen met de Waterbed Kampioen van onze klanten zijn verzameld door het onafhankelijke eKomi klantbeoordelingen. Ekomi verzamelt authentieke beoordelingen van onze klanten die een product hebben gekocht in onze webshop. Op deze manier willen we inzicht krijgen in de klanttevredenheid om onze service te verbeteren.

Inmiddels hebben al méér dan 6000+ klanten ons een positieve beoordeling gegeven en zij geven aan zeer tevreden te zijn over de klantenservice van de Waterbed Kampioen. Lees hieronder de verschillende reviews van onze klanten:

eKomi

9.42

9449 reviews

Het beste waterbed voor een eerlijke prijs en tevreden klanten! Dat is waar wij voor staan. Daarom laten we in samenwerking met het Thuiswinkel Keurmerk & eKomi onafhankelijke beoordelingen verzamelen en delen we de ervaring die anderen met ons hebben dan ook graag!

Wat anderen zeggen over de Waterbed Kampioen

1-15 of 9457

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 631

15-01-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

zeer snelle levering;bedankt

15-01-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Bedankt voor de snel en GRATIS VERZENDING
Dit was de tweede bestelling bij jullie en het zal niet de laatste zijn
***

14-01-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Goede prijs, snelle levering

13-01-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Het was weer perfect in orde!

13-01-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

snelle levering, kwaliteit is overeenkomstig het verhaal op de website, producten bevallen heel goed

13-01-2020

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Goed product, goedkoop, snelle levering, zeer tevreden

13-01-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Geweldige service ,klantvriendelijk en betrouwbaar

13-01-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Het bedrijf ken ik niet, maar voor de rest tevreden van de service.

13-01-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Nihil

12-01-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Heerlijk bed, goede service, heel tevreden!

12-01-2020

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

goed

12-01-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Alles prima, verkoper goed en netjes. Voor de monteur hetzelfde verhaal. U hoeft niet te twijfelen of u hier aan het goede adres bent.

12-01-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Correct, snel....kortom handig ;-)

12-01-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle afhandeling en goede service.

12-01-2020

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Onze ervaring met Waterbeddenkampioen is positief, snelle complete levering. Bed was gemakkelijk in elkaar te zetten en we slapen er heerlijk in. Gewoon gedaan wat er beloofd werd, zo hoort het.

1-15 of 9457

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 631
Post your comment

Waterbed Kampioen