Ervaringen met de Waterbed Kampioen

De ervaringen met de Waterbed Kampioen van onze klanten zijn verzameld door het onafhankelijke eKomi klantbeoordelingen. Ekomi verzamelt authentieke beoordelingen van onze klanten die een product hebben gekocht in onze webshop. Op deze manier willen we inzicht krijgen in de klanttevredenheid om onze service te verbeteren.

Inmiddels hebben al méér dan 6000+ klanten ons een positieve beoordeling gegeven en zij geven aan zeer tevreden te zijn over de klantenservice van de Waterbed Kampioen. Lees hieronder de verschillende reviews van onze klanten:

eKomi

9.42

13655 reviews

Het beste waterbed voor een eerlijke prijs en tevreden klanten! Dat is waar wij voor staan. Daarom laten we in samenwerking met het Thuiswinkel Keurmerk & eKomi onafhankelijke beoordelingen verzamelen en delen we de ervaring die anderen met ons hebben dan ook graag!

Wat anderen zeggen over de Waterbed Kampioen

1-15 of 13655

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 911

17-01-2023

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Top*

16-01-2023

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

het bestelde snel en ingoede staat ontvangen.

16-01-2023

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Makkelijke website, snelle levering!

15-01-2023

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle levering en prima kwaliteit

13-01-2023

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Zeer klantvriendelijk en zelf bij een retourzending doen ze niet moeilijk.

12-01-2023

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Goed telefonisch advies over te kiezen hardside waterbed matras en bijbehorende opties. Degene die de matras kwam installeren heeft zich aan alle afspraken gehouden en ging bij de installatie zorgvuldig te werk.

08-01-2023

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

De bestelling is goed afgehandeld en mooi stevig ingepakt ik ben dus wel goed tevreden

08-01-2023

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Super service goede betaalbaare producten

08-01-2023

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Prima service en producten, snel geleverd

08-01-2023

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

snel geleverd en doordat ze belde over mijn bestelling is mijn fout in de bestelling gecorrigeerd, heel fijn!

07-01-2023

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Goed advies, verstand van zaken, snelle levertijd.

06-01-2023

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Met uw bedrijf heb ik goed contact gehad. Naar aanleiding van een aangekocht en door u geplaatst waterbed-inhoud. Matras, verwarming en veiligheidskuip. Goede voorlichting gehad over de diverse opties, en een goede monteur bij het plaatsen van de nieuwe en slopen van het oude materiaal.

Deze keer 2 sets hoeslakens gekocht. Bij het uitpakken van de tweede hoes (de zwarte) merkte mijn huishoudelijke hulp een klein gaatje op in 1 van de hoeken. Het leek wel een motten-gat. Ik vond het te veel (werk, kosten, ook voor jullie) om het terug te sturen voor zo'n kleinigheid.

Als het gaatje niet groter wordt, kan ik er prima mee leven.
Voor de rest weer een vlotte besteling.

Met vr.gr. ******.

06-01-2023

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Ik ben 100% tevreden. De levering was snel en van de 1ste keer volledig. De handleiding is zeer duidelijk zodat ik dezelfde avond nog in het aangename waterbed sliep.
Bedankt!!!

06-01-2023

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Goede communicatie en een concurrende prijs

05-01-2023

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Goede en snelle service, ook telefonisch met Marco zeer goede contact en uitleg gekregen.

1-15 of 13655

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 911
Post your comment

Waterbed Kampioen