Ervaringen met de Waterbed Kampioen

De ervaringen met de Waterbed Kampioen van onze klanten zijn verzameld door het onafhankelijke eKomi klantbeoordelingen. Ekomi verzamelt authentieke beoordelingen van onze klanten die een product hebben gekocht in onze webshop. Op deze manier willen we inzicht krijgen in de klanttevredenheid om onze service te verbeteren.

Inmiddels hebben al méér dan 6000+ klanten ons een positieve beoordeling gegeven en zij geven aan zeer tevreden te zijn over de klantenservice van de Waterbed Kampioen. Lees hieronder de verschillende reviews van onze klanten:

eKomi

9.4

11148 reviews

Het beste waterbed voor een eerlijke prijs en tevreden klanten! Dat is waar wij voor staan. Daarom laten we in samenwerking met het Thuiswinkel Keurmerk & eKomi onafhankelijke beoordelingen verzamelen en delen we de ervaring die anderen met ons hebben dan ook graag!

Wat anderen zeggen over de Waterbed Kampioen

1-15 of 11142

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 743

13-01-2021

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Goede en snelle service, voorafgaand door duidelijke communicatie!

13-01-2021

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

zeer vriendelijk en adequaat geholpen

12-01-2021

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Duidelijke site, makkelijk te bestellen. Ook fijn, de telefonische controle. Miste allen bij aanschaf nieuw watermatras de aanbeveling om waterconditioner mee te bestellen. Verder zeer tevreden.

12-01-2021

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

snelle levering en prima product

12-01-2021

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

UITSTEKENDE SERVICE

12-01-2021

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Alles prima geregeld, ook de verificatie door het bedrijf of de juiste producten wel waren besteld wordt op prijs gesteld

12-01-2021

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Netjes en vlot afgeleverd voor mooie prijs

11-01-2021

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Goede producten en snelle levering!

11-01-2021

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

prima kwaliteit hoeslakens en molton. Snelle levering.
zeer tevreden.

11-01-2021

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Aardige , behulpzame mensen die de tijd voor je nemen.

11-01-2021

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Keurige snelle service

11-01-2021

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Mijn bestelling werd snel geleverd, ondanks de feestdagen.

11-01-2021

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle levering van plakset

11-01-2021

4 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snel en goede levering van het gekozen product.

11-01-2021

5 Ster(ren) review van een eKomi gebruiker

Snelle reactie. Ik ben tevreden.

1-15 of 11142

Pagina:
  1. 1
  2. 2
  3. 3
  4. 4
  5. 5
  6. ...
  7. 743
Post your comment

Waterbed Kampioen