Waterbed voor kinderen?

waterbed voor kinderen

Nog meer dan volwassenen hebben kleine kinderen hun nachtrust hard nodig. Om uit te rusten na een dag vol spelen en leren, om gezond op te groeien en om overdag genoeg energie te hebben. Steeds meer ouders kiezen daarom een waterbed voor hun kinderen. Lees waarom – en of dit ook voor uw zoon of dochter het overwegen waard is.

Slaap kindje slaap

Goed slapen is erg belangrijk voor kinderen. Niet alleen omdat ze hun rust nodig hebben, ook omdat het lichaam zich snel ontwikkelt en behoefte heeft aan de juiste ondersteuning. Een verkeerde houding op jonge leeftijd valt later nog maar moeilijk te corrigeren. Daarom is een waterbed ideaal voor opgroeiende jongens en meisjes.

Veilig en comfortabel

De afgelopen jaren hebben verschillende onderzoeken laten zien dat kinderen rustiger (in)slapen op een waterbed en langer doorslapen zonder wakker te worden. Dankzij de perfecte verdeling van het lichaamsgewicht over het waterbedoppervlak hebben kinderen bovendien geen last van een doorzakkende rug of andere ongezonde houdingen. En nee… als ouder hoeft u geen seconde wakker te liggen over de veiligheid van uw kind. Een goed waterbed is voorzien van een kinderslot, zodat uw kleine zelf niets kan veranderen aan de temperatuur of drukverdeling van het waterbed.

waterbed knuffels

Kinderen en tieners

Als kinderen iets ouder worden, blijven ze baat houden bij het slapen op een waterbed. Misschien wordt dit effect zelfs nog sterker, want een gezonde groeispurt bij kinderen en tieners kan niet zonder een gezonde slaaphouding. De zachte, warme en gelijkmatige ondersteuning van een waterbed zijn goed voor de ontwikkeling van spieren en gewrichten en voorkomen lichamelijke klachten in de toekomst. Vergeet drukpunten, verkeerde houdingen en scheefgroei: dankzij de ogenschijnlijke gewichtsloosheid van een waterbed slaapt uw kind als een wolkje.

Waterbed voor kinderen bij Waterbedkampioen

Bij Waterbed Kampioen vindt u een waterbed dat geschikt is voor kinderen, tieners en pubers. Het gaat om het Basic Waterbed dat in allerlei kleuren en maten beschikbaar is. Voor kinderen zijn afmetingen van 100x200 of 140x200 het meest gebruikelijk. Het bed heeft verschillende stabilisaties, een drievoudige bescherming tegen oververhitting en natuurlijk een kinderslot van topkwaliteit. U hoeft ook niet bang te zijn voor lekkages of andere problemen: een waterbed voor kinderen is goed beschermd tegen lekken en inscheuren. Zelfs als kinderen er op spelen of springen. Meer weten? Of uw kind 90 nachten laten proefslapen? Dat kan!

Geef een reactie
Post your comment

Waterbed Kampioen